Personer

Personal & Styrelse:

Christian Cuadra – Projektledare. Kontakta gärna Christian för dina frågor om Folk You. Christian är också musiker och spelar sopransax, bland annat i bandet Bjäran.

Emma Swensson – Verksamhetsledare. Kontakta gärna Emma för dina frågor om Folk You. Emma är också musiker på instrumentet oboe i bland annat Paraden, Glada Hund och Pahaska.

Sofie Ward – Ekonom, administratör och verksamhetsutvecklare. Filmar för Youtube-kanalen Folk You Sessions som hon skapat tillsammans med Max Carlsson. Jobbar även som produktionstekniker på P4 Kristianstad.

Nisse Blomster – Vikarierande ordförande och styrelseledamot. Nisse spelar och sjunger med bland annat sina band Vilde och Spöket i köket! Kör även buss!

Anja Hellström (Sjukskriven)- Ordförande. Anja tycker om samarbeten och att ge unga verktyg och möjlighet att göra saker, till exempel genom musik och dans. Spelar, sjunger, dansar och organiserar samt är trädgårdsingenjör och odlar grönsaker på heltid.

Anton Schneider (Sjukskriven)- Ordförande som turnerar som folkdansare och danspedagog i Sverige och utomlands. Anton vill att unga ska få möjligheter att utvecklas och ta plats i samhället. Även grönsaksodlare.

Evelina Eriksson – Styrelseledamot.

Henrike Wesp – Styrelseledamot. Har precis avslutat sina studier i folkdanspedagogik på DOCH. Henrike har flyttat från Tyskland till Sverige för att spela folkmusik och sedan fastnat för folkmusiken, -dansen och livet i Sverige. Älskar att nörda i folkdans och folkmusik och lära sig nya saker tillsammans med andra människor!

Irma Björkqvist – Styrelseledamot.

Isa Holmgren – Isa Holmgren – Folkmusiker och dansare. Har tidigare studerat på Musikhögskolan i Göteborg. Verksam bland annat i sitt soloprojekt Efter Eda och i bandet Sterna.

Klara Andersson – Styrelseledamot. Sjunger, dansar och spelar folkmusik. Klara studerar folkdanspedagogik på DOCH. Hon har varit ung volontär på Ethno och har intresse av kulturella utbyten i dans och musik. Är peppad på att resa och upptäcka pardans och folkdans i andra delar av världen.