Personer

Personal & Styrelse:

Anja Hellström – Ordförande. Anja tycker om samarbeten och att ge unga verktyg och möjlighet att göra saker, till exempel genom musik och dans. Spelar, sjunger, dansar och organiserar samt är trädgårdsingenjör och odlar grönsaker på heltid.

Anton Schneider – Ordförande som turnerar som folkdansare och danspedagog i Sverige och utomlands. Anton vill att unga ska få möjligheter att utvecklas och ta plats i samhället. Även grönsaksodlare.

Christian Cuadra – Styrelseledamot. Musiker som spelar sopransax, bland annat i bandet Bjäran. Bor just nu i Trondheim där han studerar jazz på universitetet. Har tidigare varit projektledare i Folk You.

Emma Swensson – Verksamhetsledare. Det är Emma du ska kontakta om du vill ansluta eller starta förening hos oss. Musiker i bland annat Paraden, Glada Hund och Pahaska med instrumentet oboe inom folk och världsmusikgenren. Hon är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö på världsmusiklinjen.

Evelina Eriksson – Styrelseledamot. Info kommer!

Henrike Wesp –  Styrelseledamot. Info kommer!

Irma Björkqvist – Styrelseledamot. Info kommer!

Isa Holmgren – Styrelseledamot. Info kommer!

Klara Andersson – Styrelseledamot. Sjunger, dansar och spelar folkmusik. Klara studerar folkdanspedagogik på DOCH. Hon har varit ung volontär på Ethno och har intresse av kulturella utbyten i dans och musik. Är peppad på att resa och upptäcka pardans och folkdans i andra delar av världen.

Nisse Blomster – Styrelseledamot som studerar folkmusik på Musikhögskolan i Göteborg. Nisse spelar och sjunger med bland annat sina band Vilde och Spöket i köket! Kör även buss!

Sofie Ward – Ekonom, administratör och verksamhetsutvecklare. Filmar för Youtube-kanalen Folk You Sessions som hon skapat tillsammans med Max Carlsson. Jobbar även som produktionstekniker på P4 Kristianstad.