Personer

Personal & Styrelse:

Anja Hellström – Ordförande. Anja tycker om samarbeten och att ge unga verktyg och möjlighet att göra saker, till exempel genom musik och dans. Spelar, sjunger, dansar och organiserar samt är trädgårdsingenjör och odlar grönsaker på heltid.

Anton Schneider – Ordförande som turnerar som folkdansare och danspedagog i Sverige och utomlands. Anton vill att unga ska få möjligheter att utvecklas och ta plats i samhället. Även grönsaksodlare.

Anna Gustavsson – Styrelseledamot. Frilansande musiker som spelar nyckelharpa. Anna har varit ledare på världsmusiklägret Ethno i både Sverige och Indien samt på nyckelharpskurser i Sverige och utomlands. Hon brinner för föreningsarbete och är också med i Eric Sahlströms Institutets styrelse samt RFSU Uppsalas styrelse.

Christian Cuadra – Styrelseledamot. Musiker som spelar sopransax, bland annat i bandet Bjäran. Bor just nu i Trondheim där han studerar jazz på universitetet. Har tidigare varit projektledare i Folk You.

Emilia Löfberg – Suppleant. Musiker som älskar dans och möten. Brinner för att dela musik och förena människor genom musiken. Spelar bland annat klarinett med bandet KLOT.

Emma Swensson – Verksamhetsledare. Det är Emma du ska kontakta om du vill ansluta eller starta förening hos oss. Musiker i bland annat Paraden, Glada Hund och Pahaska med instrumentet oboe inom folk och världsmusikgenren. Hon är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö på världsmusiklinjen.

Isa Holmgren – Styrelseledamot. Info kommer!

Klara Andersson – Styrelseledamot. Sjunger, dansar och spelar folkmusik. Klara studerar folkdanspedagogik på DOCH. Hon har varit ung volontär på Ethno och har intresse av kulturella utbyten i dans och musik. Är peppad på att resa och upptäcka pardans och folkdans i andra delar av världen.

Max Carlsson – Styrelseledamot. Filmar för Youtube-kanalen Folk You Sessions tillsammans med Sofie Ward. Folkmusikentusiast och arrangör på bland annat Hässleholms Folkforum.

Nisse Blomster – Styrelseledamot som studerar folkmusik på Musikhögskolan i Göteborg. Nisse spelar och sjunger med bland annat sina band Vilde och Spöket i köket! Kör även buss!

Richard Wirdesson Ådin – Suppleant och frilansmusiker som just nu bor på Orust och bland annat projektleder Grebbestad Folkmusikfestival! Har studerat folkmusik på gitarr vid Ingesunds folkhögskola.

Sofie Ward – Ekonom, administratör och verksamhetsutvecklare. Filmar för Youtube-kanalen Folk You Sessions som hon skapat tillsammans med Max Carlsson. Jobbar även som produktionstekniker på P4 Kristianstad.