Midsommarstämman

Folk You Folket har betalat ut bidrag till Midsommarstämman så att de eldsjälar som arrangerar stämman inte ska behöva ta pengar ur sina egna fickor.

Med ditt medlemskap kan Folk You Folket fortsätta ge bidrag inför nästa år så att fler glada folkmusiker kan få njuta av midsommarkalas, bad hela natten, dans och jam!

Därför är det viktigt att ALLA i åldern 6 -25 år blir medlemmar, så kan Midsommarstämman och inte minst alla andra festivaler som för stöd av Folk You Folket fortsätta arrangera konserter och evenemang med gage till unga musiker och dansare.

Medlemskapet är gratis och måste förnyas varje år! Bli medlem!

Kan personer som bor utomlands eller utländska medborgare räknas som medlemmar i Folk You Folket?

Medlemmar som är folkbokförda i Sverige men som bor utomlands tillfälligt eller har en ansökan om uppehållstillstånd i Sverige kan bli medlemmar i Folk You Folket.

Mer info: www.midsommarstamman.se
SES! 😎

Alla medlemmar i åldern 6-25 år kan söka resebidraget ”Ung och Pank?” till spelmansstämmor och festivaler!


💸 Sista ansökningsdatum 15 juni!
Just nu kan du som Folk You Folket medlem i åldern 6- 25 år ansöka om resebidraget ”Ung och Pank?”, läs mer och sök!
Sök ”Ung och Pank?” här! (gå in på länken och skrolla ner)

Vad blir jag medlem i ?

Folk You är en paraplyorganisation för föreningar och därför kan du som privatperson inte bli medlem direkt i Folk You. Men alla har inte en egen Folk You förening (än) och vissa kanske vill vara med i Folk You och kunna söka bidrag utan att själva behöva driva förening. Därför startades Folk You Folket – Folk Yous öppna medlemsförening för dig som vill vara med och stötta Folk You, ta del av förmåner och rabatter utan att själv behöva driva en förening. Vill du veta mer om vad du blir medlem i, kanske engagera dig eller söka bidraget ”Ung och Pank?” – Läs vidare här!