Välkommen till Folk You Folket

Medlemskapet är gratis och måste förnyas varje år! Bli medlem!

Folk You Folket är Folk Yous största medlemsförening och är skapad för dig mellan 6-25 år som är aktiv inom folkkulturella uttryck som folk- och världsmusik, folklig dans och hantverk/slöjd. Genom Folk You Folket kan du ta del av Folk Yous stöd, evenemang och nätverk som privatperson utan att själv behöva driva förening eller vara med i en lokal medlemsförening. Föreningen är öppen för alla och ditt medlemskap hjälper oss att stötta fler! Du kan välja själv om du vill vara aktiv i föreningen och påverka beslut om framtiden och/eller om du vill vara med som deltagare på evenemang eller bara vill kunna söka bidrag.

Medlemskapet är gratis och måste förnyas varje år. Tack vare dig får Folk You mer pengar och tid att sprida folkmusik, glädje, dans och gemenskap! Bli medlem!

Gå gärna in och gilla oss på facebook för updates om bidrag och evenemang!

Medlemsförmåner

  • Betald resa, deltagaravgift, mat och boende till Folk Yous medlemsträff Folkforum
  • Vara en del av ett nätverk och få nya kompisar som tycker om att syssla med folk, världsmusik och dans.
  • Ta del av Folk Yous arrangemang och kurser på festivaler, evenemang och spelmansstämmor.
  • Sök bidrag för reseersättning, mat, boende och lektioner på festivaler, kurser, evenemang och spelmansstämmor över hela världen. Bidraget kallas ”Ung och Pank?” utlyses i olika former. Bli medlem och gilla vår facebooksida för att inte missa  nästa ansökningsdatum!
  • Rabatt på Lira Musikmagasin
  • Var med och påverka och ta beslut om vad vi ska göra härnäst för att stötta barn och unga inom genren!

Kan personer som bor utomlands eller utländska medborgare räknas som medlemmar i Folk You Folket?
Medlemmar som är folkbokförda i Sverige men som bor utomlands tillfälligt eller har en ansökan om uppehållstillstånd i Sverige kan bli medlemmar i Folk You Folket.

Jag vill engagera mig och påverka framtiden!

Vill du vara med och påverka hur Folk You Folket ska jobba för att stötta barn och unga inom folk, världsmusik och dans? Vilket ska nästa stipendium bli? Vilken festival ska vi arrangera frukost på i år? Var ska Folkforum arrangeras i år? Anmäl dig till styrelsen inför nästa år och ta med dig dina idéer, inga förkunskaper krävs! Skicka anmälan till info@folkyou.se